szept 21

Stevie Wonder: Hallod a zenét?

Stevie Wonder:  Hallod a zenét?

Richard Shakarián üzenete

Stevie Wonder, a világhírű vak énekes mindig rá volt hangolódva a megfelelő hullámhosszra. Vak kisfiúként az autóban nemegyszer kérdezte édesanyjától: “Anya, honnan jön ez a zene?”

Senki más nem hallotta, csak ő volt ráhangolódva.

Néhány nappal később sétálni indult otthonról. Néhány háznyira tőlük, valaki a garázsában zenélt.

Rájöttél már arra, hogy vélhetően nem mindenki van ráhangolódva a te álmaidra? Mert az URH adás nem fogható középhullámon.

Ezt saját káromon tanultam meg. Volt a Szövetségnek a Csendes óceáni térségben egy vezetője.the South Pacific. Annak ellenére, hogy nagyon szerettem volna vele barátságot kötni ez nem sikerült.

Folyamatosan magamban kerestem a hibát, önmagamnak szemrehányást téve. Tíz év múlva rájöttem, hogy miért nem sikerült barátokká válnunk soha: nem voltunk azonos hullámhosszon.

Az én hullámhosszom az volt, hogy betöllsem a Szövetség “Látását”, a sebesülteket bekötözzem, a foglyokat szabadon bocsássam, és a betegeknek gyógyulást hirdessek.

Az ő hullámhossza inkább a hölgyekre összpontosult, nem az Úrnak élt, Őérte égett. Elnökké “választatta” magát, nem élt krisztuskövető életet.

Ha visszautasítanak, emlékezz: “figyelj a zenére” Figyelj az Isten Szellemének halk suttogó hangjára. Ő pontosan tudja az igazságot, és ismeri az útat, amit számodra tervezett.

Végül is Ő tervezte meg a rendeltetésedet, sorsodat, Ő képben van.

Imádkozzatok érettem, most éppen Panamában szolgálok.

Hallgassuk együtt és figyeljünk a “zenére”!
Stevie Wonder énekeli a “Jézus Krisztusba beleszerettem”

https://www.youtube.com/watch?v=1HyQhVLiQO4

Hozzászólás