Üdvözöljük az FGBMFI Magyar Szövetsége nevében!

Az FGBMFI egy 160 nemzetben hivatalosan bejegyzett, sok százezres nagyságrendű taglétszámmal rendelkező világméretű szövetség, melynek tagjai között a társadalom minden rétege képviselve van, fajra, nemre, politikai nézetre, illetve vallásra való tekintet nélkül.

Kikről, kiknek és miről szól ez az oldal?

Mindennapi emberekről, sorsokról, élethelyzetekről, valamint azok megoldásairól, – egy izgalmas kalandregénybe is beillő – színes, olykor szívszorító, máskor vidám eseményekkel tarkított, de ugyanakkor mégis egyedi történetek. Mindamellett, hogy ezek a hiteles, – valós életből merített – igaz történetek mindannyiunk számára érdekesek, ugyanakkor meggyőződésünk, hogy a megoldást illetően mindannyiunk felé számos tanulsággal szolgálnak.

A médiában hírértéke szinte csak a negatív eseményeknek van. A minket elárasztó napi hírözönben többnyire természeti katasztrófákról, háborúkról, járványokról, éhinségekről, pusztulásról számolnak be.  Sajnos ugyanez a helyzet a társadalmat, illetve annak legkisebb egységét, a családot illetően is. Folyamatosan elégedetlenségekről, tüntetésekről, sztrájkokról, válásokról, gyilkosságokról számolnak be anélkül, hogy az emberekben megfogalmazódó kérdésekre igazi válaszokat, vagy a megoldást illetően alternatívákat kapnának, pedig úgy gondoljuk, hogy mindenre van megoldás. A történeteink – melyek életünk szinte minden területét érintik – nem az előbb említett módon fejeződnek be, hanem minden esetben beszámolnak a megoldásról is.

Rendezvényeinken, – melyeket rendszeresen szállodákban, éttermekben tartunk – meghívottaink kellemes környezetben hallhatják hétköznapi emberek nem hétköznapi történeteit. Honlapunkon Önök ezekből a beszámolókból olvashatnak, hallhatnak. Kellemes társaság, finom ételek, izgalmas történetek, az életből merített tanulságok, melyek tapasztalataink szerint  a problémától a megoldáshoz vezetnek.

Talán Önökben felmerül a kérdés, hogy vajon miért tesszük, mi lehet emögött?
Megtiszteltetésnek tartjuk, és örömet okoz számunkra, ha munkánk során embereknek valamilyen formában sikerül segítenünk abban, hogy az Élet nagy forgószínpadán újra “helyzetbe kerülhessenek”.

Reméljük egyszer Önt is vendégül, láthatjuk…