jún 3

ISTEN VIHARJELZÉSEI

ISTEN VIHARJELZÉSEI

“VÉSZKIJÁRATA ÉS KIÜRÍTÉSI TERVE”

Ha nyitott szemmel járunk ebben a világban, egyértelmű, hogy az utolsó idők vége felé járunk. Isten egyértelműen figyelmeztet bennünket arra, hogy az emberiség hasonlóan fog viselkedni, mint az özönvíz előtt, esznek, isznak házasodnak, terveznek, célokat tűznek ki maguknak, és azok megvalósításán fáradoznak, illetve élvezik az élet gyönyöreit, vagy éppen azon dolgoznak, hogy annak kívánságait beteljesítsék. Minden, amely elvonja figyelmünket a bekövetkezendőkről, FIGYELEMELTERELÉS! Legyenek azok az élet gondjai, vagy az élet örömei, mindkét kategória oda vezet, hogy elvonja figyelmünket, Isten szerető VESZÉLYJELZÉSÉRŐL. Jézus megemlíti, hogy az emberek figyelik az időjárás előjeleit, és abból következtetéseket vonnak le, ugyanakkor nem ügyelnek az Ige időjelzéseire. A meteorológiai szolgálat folyamatosan kiadja előrejelzéseit, melyek sárga-narancs- piros-lila jelzések. Ha már narancs, vagy netán piros jelzés van érvényben, a média folyamatosan figyelmezteti a közelgő veszélyre az embereket, és általában sikerül is egyfajta közpánikot keltenie.

A bibliai előrejelzés azonban már túlhaladta a pirosat is, – szerintem már a LILA JELZÉS VAN ÉRVÉNYBEN és szomorú, hogy az emberek nem figyelnek fel rá, nem reagálják le megfelelőképpen azt.

Komoly felelősség terhel bennünket, hogy folyamatosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy elértük a lila jelzésfokozatot Isten skáláján.
Fontos, hogy – ahogy az épületekben a hatóság által kötelezően előírtan,- a VÉSZKIJÁRATOK és a KIÜRÍTÉSI TERV megfelelően, és mindenki számára láthatóan ki legyen függesztve, úgy megbízatásunknak megfelelően, nekünk is kutyakötelességünk, hogy mindenki számára még időben rámutassunk ISTEN “VÉSZKIJÁRATÁRA, AKI JÉZUS KRISZTUS, ÉS KIÜRÍTÉSI TERVÉRE, A MEGTÉRÉSRE”, Mert Ő az ajtó, a kapu, a vészkijárat és a kivezető ÚT az Atyához!

Hirdessétek!

mm

Hozzászólás