máj 11

Isten Beszéde interaktív!

Isten Beszéde interaktív!

A Biblia attól a pillanattól kezdve interaktív számodra, mihelyt “élő” kapcsolatba lépsz Istennel, az ide vezető ÚT pedig az Ő egyszülött Fia, Jézus Krisztus. Ezt követően az Ő Szelleme teszi élővé, elevenné azt, – elindul az ŐT való MEGISMERÉS folyamata, miközben egyre inkább növekszik, erősödik az Őbenne való bizalmad, és a való támaszkodásod, és feltétlen bizalmad (hited) fogja felszabadítani az ígéretek manifesztálódását itt, a fizikai világban. Hogy hogyan? Egyszerűen “összeköltözöl Vele”, életközösségbe lépsz Vele. Nekem, a házasság volt a legjobb analógia ezt illetően. Elkezded folyamatosan „aprópénzre váltani” az ígéreteket, miközben Ő hűséges a neked megígértekhez, és megtapasztalod a gyakorlatban azt, hogy Istennél a csoda természetes.

Milliók vágynak erőre, hatalomra. De hisz ott “hever” mindkettő az Evangéliumban, íme: mert “nem szégyellem a Krisztus evangéliumát; mert Istennek HATALMA (ereje=dynamis) az minden hívőnek üdvösségére..” Róm.1:16

Mert nem az Evangélium van a csodákért, hanem a csodák vannak az Evangélium valóságának, igazolásának az alátámasztására. Kezdd el megosztani, hirdetni a Jó Hírt, és meglásd, megtapasztalod a benne rejlő isteni erőt.

mm

Hozzászólás