okt 31

Gyógyulásom története

Gyógyulásom története

Ha lehetséges múljon el ez a pohár….

Május!Az év legszebb hónapja, – éled a természet, közeleg a barátainkkal évente megrendezett vadászházi találkozónk ideje, és nemsokára születésnapom lesz. A harmadik unokám is nemsokára megszületik. Nagy örömök és remények előtt állok. Nemsokára, az 55. születésnapomon azonban minden szertefoszlik. Az ősz azonban magával hozta a félelmet és a reménytelenséget. Történt, hogy az orvosi vizsgálatok eredményeképpen kiderült, hogy mellrákom van, 2 rosszindulatú daganatot találtak a mellemben. Kétségbeesés, kiáltás, sírás, számonkérés, – Uram, mindig megpróbáltam teljes szívvel szolgálni neked, hát miért…? Majd jött a válasz a Jeremiás könyve 30:12-17 fejezete alapján, mégpedig az, hogy gyógyíthatatlan az én sérülésem, és a bűnök eláradásáért kaptam ezeket. Nehezen fogom fel, de tovább olvasva ott áll az ígéret is, – amit alig veszek észre – mert szemem csak a rosszra összpontosított. Imádságok éjjel-nappal; ha lehetséges, múljon el el tőlem ez a pohár. Emlékeztettem Istent, hogy 6 évvel ezelőtt édesanyámat hogyan gyógyította meg tökéletesen hasonló betegségből . Ma 80 évesen, korát meghazudtolóan jó erőnek és egészségnek örvend. Új remény ébred bennem: talán engem is meggyógyít az Úr? Kitűzik a műtét napját, – és amikor nekem be kellett feküdnöm a kórházba, ugyanazon a napom vitte haza leányom az újszülött unokámat. Elkeseredem, de eszembe jut, hogy a testvérek néhány nappal ezelőtt a közösségi alkalmon imádkoztak értem és megkentek olajjal, – érzem, hogy valami átalakul a szívemben. Megint új remény. Mielőtt betolnak a műtőbe imádkozom, hogy szeretnék még élni az Úr dicsőségére.

Sok imádság, – gyógyulok – és közben várom a szövettani eredményt.

Végtelen boldogság, – mert jön a hír, hogy egyetlen áttétem sincs, és nincs szükség semmiféle további kezelésre, se kemoterápiára, sem pedig sugárkezelésre. Uram, én Istenem, hát ennyire szeretsz engem! Ilyen, végtelen a Te irgalmad?
Mert Te hátad mögé vetetted minden bűnömet. Ézsaiás 38:15-20
Elmém alig tudja felfogni, de mindenkinek, aki az utamba kerül, munkatársak, barátok, mindenkinek elmondom, hogy milyen hatalmas Istenem van. Mert kizárólag ő a Gyógyító, Ő a Szabadító és Ő a Megváltó és rajta kívül nincs más hatalom. Övé a dicsőség! Örökkön örökké!

2014. október FGBMFI dabasi csoport
Zsírosné Rózsavölgyi Margit

Hozzászólás