okt 12

Európa jövője – “színes forradalom”??

Európa jövője – “színes forradalom”??

Egy lengyel újságíró szerint Európa jövője hasonlatos az Ukrajnában történtekhez, bár jóslatában a demokráciát az iszlám törvényei váltanák fel.

“Soros György “tavaszt” hozna a haldokló Európa szívébe is, a különbség csak annyi, hogy az öreg kontinensre áramló fundamentalista iszlám tömegek a demokrácia elleni harc nevében lépnek fel. Ezt már senki nem tudja leplezni, csak meg kell hallgatni, hogy mit mondanak az ide érkező muszlimok. A régi rendet végül Európa esetében is felváltja valami új: a demokráciát az iszlám saríja törvényei – ilyen sötét jövőt fest Konrad Stachnio lengyel tényfeltáró újságíró a Game Over Europe – a ‘colour revolution’ is coming (A játéknak vége, Európa – egy “színes forradalom” érkezik) címmel megjelent cikkében a New Eastern Outlookon. A szerző szerint Európa jövője gyújtogatások, lázadások, megbuktatott kormányok és totális destabilizálás. Gyakorlatilag az, ami nemrégiben Ukrajnában, illetve előbb a Közel-Keleten és Észak-Afrikában történt.
„Amikor meghallom a jó öreg George Sorost a demokráciáról és az európai értékekről papolni, tudom, hogy valami történni fog. Mint Ukrajnában…” [Ahol Sorosnak komoly anyagi érdekeltsége van.] „Európa foglya lett az ’európai értékek’ és a liberális demokrácia csapdájának. Az uniós tagországok képtelenek ellenállni a Közel-Keletről áramló migránsoknak”, mivel az említett értékek visszautasítása lenne.
Amikor pedig majd a kiképzett, felfegyverzett és jól szervezett iszlám terroristák is megérkeznek, Európa teljesen tehetetlen lesz. Egymást követik majd a lázadások, az összecsapások, a gyilkosságok és tüntetések, a szép az egészben, hogy az egészet úgy fogják hívni, hogy “színes forradalom” – jövendöli Konrad Stachnio. Beköszönt az Európai Tavasz.
Akik a migránsválsághoz negatívan viszonyulnak, azokat a közösségi oldalakon támadják, szakmailag lehetetlenné teszik, elüldözik munkahelyükről. Soros olyan „tortát” kínál a migránsválság megoldására, amely a benne elrejtett iszlám fundamentalistákkal mérgezett, figyelmeztet Stachnio. Az Iszlám Állam ma bármely útlevelet és bármely valutát képes hamisítani és embereit Európába csempészni.
De nem csak a lengyel újságíró látja sötéten Európa jövőjét, hanem a volt izraeli külügyminiszter is, aki arról írt, hogy “a Nyugat technológiailag, gazdaságilag és katonailag fölényben lehet az iszlám világgal szemben. De nem sikerül neki megértenie a Közel-Kelet mentalitását és kultúráját. A Nyugat alkalmatlansága és harcképtelensége miatt új világrendet alakíthat ki a fundamentalista iszlám.”

SOROS GYÖRGY EURÓPÁJA

A dollármilliárdos üzletember eddig elsősorban Orbán Viktort támadta a migránsválság kezelésében. Szerinte: “Orbán Viktor politikája igencsak káros az EU-ra nézve.” (…) “A magyar miniszterelnök alárendeli a menedékkérők jogait a határok védelmének, ami azzal fenyeget, hogy megosztja és romba dönti az Európai Uniót, mivel elutasítja azokat az értékeket és szabályokat, amelyek mentén az EU-nak működnie kellene.” De még az általa felvázolt megoldásokat is Orbán Viktor 6 pontjához viszonyítva határozza meg. Erről a hat pontról írta Csontos János a Magyar Időkben, hogy nemcsak felháborító, de az inkompetencia csimborasszója is. Közben arra is fény derült, hogy Soros György érdekeltségében álló Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation – OSF) csapata nyomtatta és terjeszti azt a muszlim migránsoknak írt útikalauzt, amelyet a Törökországból Görögországba induló csempészhajókon ingyen osztogatnak az illegálisan érkezőknek. A kiskönyvben a magyarországi kapcsolattartóként a Menedék Egyesület van megadva, amely idén 6 millió forintot kapott az OSF-től, hogy tanácsokat adjanak a migránsoknak. A Soros György támogatta Leftist nevű szervezetről kiderült, hogy a társaság több mint két évtizede azért imádkozik, hogy a harmadik világból érkezők megkapják azt a jólétet, amit a „fehér világ” ellopott tőlük. De Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak ezért jött létre 2010-ben a w2eu honlap, amely többek között teljeskörű utazási, jogi, tanácsadást nyújt az útrakelő bevándorlóknak.”

(NEW EASTERN OUTLOOK, MAGYAR IDŐK)