okt 29

Az Isten csodái életemben 6.

Az Isten csodái életemben 6.

Munkaviszonyom jelentős részét pénzintézetnél töltöttem.
Ez történet is pénzintézeti emlékeket idéz fel. Mindennapos irodai munka mellett is tornáztam, mert azt gondoltam a testi erőnlét van olyan fontos, mint a szellemi fejlődés. A munkahelyemen “kilógtam a sorból”gondolkodásom, életvitelem miatt. Megpróbáltam alkalmazkodni de sajnos nem mindig sikerült úgy, ahogyan elvárták.
Egy időben annyira elmérgesedett a légkör a kollégáimmal, hogy összefogtak ellenem,ezért sokat betegeskedtem, majd asztmás lettem.
Bekerültem a szanatóriumba, mert folyton fulladtam.
A kezelő orvosomnak elmeséltem a helyzetemet,  mire azt a választ kaptam, adhat sok ,sok gyógyszert , kezelést, de ha nem változtatok az életvitelemen, akkor sajnos egyre rosszabb lesz az állapotom.
A gyógyszerek csak tünetet kezelik, az okot nekem kell megszüntetni.
Hazaengedtek. Otthon megbeszéltük a férjemmel mi a teendő.
Mérlegeltem, ha egyre többet betegeskedem,megszüntetik a munkaviszonyomat,  ekkor úgy döntöttem, hogy inkább önszántamból felmondom a “nyugdíjas állásomat”.
Ismét tanulásra szántam el magam. Új ismeretségeket kötöttem és megfeledkeztem a betegségemről, ami néhány hónap nyugalom után teljesen megszűnt.
Hálás vagyok az Istennek,hogy kiemelt az akkori munkahelyemről és sokkal jobb ,színesebb életet adott ,az egészségemet pedig megerősítette. Ámen!

Sallai Éva