jún 8

A sír széléről jöttünk..

A Magyar Szövetség meghívását elfogadva, kedves vendég látogat 0ott hozzánk Ausztriából.  Az Osztrák Szövetség elnöke és felesége június 23-án Salgótarjánban, június 24-én Budapesten, 25-én Dabason találkozott a helyi csoportokkal, és a helyszíneken rendezett vacsoratalálkozón osztotta meg velünk a sikeres válság menedzselés titkát.

Franz Kren úr 56 éves, nős, boldog férj és családapa.

Végzettségét tekintve mérnök, és reklámszakember.

Feleségével Ullival és két fiával Ausztriában, a stájerországi Judenburgban élnek.
A reklámiparban vállalkozik, tevékenységük – dacára a jelenlegi helyzetnek – sikeres.

Kren úr mérnökként kezdett az acéliparban, majd később a textiliparban tevékenykedett.

Feleségével együtt kemény és viharos időket éltek át.

Sikerorientáltság, karrierizmus, és hatalomvágy jellemezte életüket mindaddig, amíg el nem jutottak a „szakadék” szélére, – amely szakmai, pénzügyi és személyes életük teljes csődjét, összeomlását, jelentette olyannyira, hogy eljutottak a gyilkosság és öngyilkosság gondolatáig.

Szinte az utolsó másodpercben, jött a segítség, amely úgy az személyes életüket illetően, mint a pénzügyi csőd tekintetében megoldást hozott.

A Kren család izgalmas élettörténete a mai válságos időszakban igazán útmutató volt számunkra.

Valóban a sír széléről jöttek vissza, és élethivatásukká vált megosztani  talpra állásuk történetét, és segíteni másokon, akik hasonló problémával néznek szembe.

3 hozzászólás “A sír széléről jöttünk..”

  1. Egy igen rendkívüli este rendkívüli emberekkel,amelyen tanulságos, valós élettörténettel ajándékoztak meg bennünket.Felemelő érzés volt jelen lenni.Köszönöm Magam és családom nevében.

  2. Rendkívül értékes és tartalmas este volt. Életszagú, egy egész életre szóló élmény volt. Köszönet Istennek értük. margit

  3. Csodálatos történet, hiteles emberek, isteni happy enddel.
    tékozló

Hozzászólás