ápr 20

A legnagyobb hazugság, és a „fügefalevél” projekt

A legnagyobb hazugság, és a „fügefalevél” projekt

A hazugság eredete a Biblia szerint a Sátántól van. Ő volt az, aki „kitalálta” és alkalmazta először, mégpedig a teremtett emberrel szemben. A legrafináltabb hazugság, mindig igazságtartalommal rendelkezik, mondhatnánk „féligazságnak”, ez a (fél)-igazságtartalom altatja el az ember éberségét, és húzz(t)a be a csőbe. Igazán pofátlan hazugság az, – amely egy hamis, cselekedet, feladat, teljesítésének végrehajtására ösztönöz annak érdekében, hogy annak eredményeként – olyat ígér, amellyel már alapvetően rendelkezem. Például, a karcsúnak karcsúságot, a szépnek szépséget, az okosnak okosságot, stb. Nos, a világegyetemben történt legnagyobb, és legarcátlanabb hazugság a Sátán részéről, az Édenben, Ádámék felé hangzott el. „Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy fájáról se egyetek”? Már a kérdés is hamis, csúsztatott, és egyben a rossz válaszra ösztönző, és a valótlan információt is már tartalmazza, félrevezető, kételkedést ébresztő, hazug kérdés, amire a Sátán pontosan tudta, hogy nem is úgy van!

Hazugság 1.0 „halhatatlanok lesztek” – Nem igaz! – Halhatatlanok voltak!
Hazugság 2.0 „amely napon esztek abból, megnyilatkoznak a ti szemeitek,(bölcsek lesztek)” – Nem igaz! – Bölcsek voltak!
Hazugság 3.0 „„olyanok lesztek, mint az Isten..” – Nem igaz! – Olyanok voltak, mert Isten a saját Maga képére és hasonlatosságára teremtette!
Megtörténik az engedetlenség, és ennek első eredményeként felismerik, hogy mezítelenek, Ádám azonnal keresi a megoldást, és elkezd gondolkodni: mit is kellene csinálni? Beugrik! Heuréka, megvan: 1./ „Fügefalevelekkel eltakarjuk a mezítelenségünket;” 2./ „Elrejtőzködünk a kertben”. Azóta is folyik a „FÜGEFALEVÉL PROJEKT”, mely az emberi bölcsesség szülte megoldásokat jelenti. Továbbra is fenntartván, hogy:„amit nem látok, az nincs”- gondolja.

Azóta is folyik az etetés, mind a mai napig, sőt még velünk is, a keresztyénség körében is próbálkozik, „hogy elhitesse, még a választottakat is”. Tárháza feneketlen, de egy árulkodó ismertetőjele van, mégpedig mindig az emberi bölcsesség és tudás szülte megoldások, cselekedetek, erőlködések, teljesítmény centrikus tenni,- és tetszeni akarások, gyűjtőnéven: holt cselekedetek, vannak felajánlva.
A fügefalevél projekt azóta is folyik, és egyelőre nagyon népszerű.
De hála az Úrnak, Őneki MEGVOLT AZ IGAZ(I) MEGOLDÁSA A PROBLÉMÁRA.
Ez pedig az ÁLDOZATPROJEKT!

Ez az Isten Szeretete szülte megoldás. Nevezetesen, Isten megölt egy állatot, és „csinált az Úr Isten Ádámnak és az ő feleségének bőr ruhákat, és felöltöztette őket”. Az embernek felajánlotta az Isten Báránya vérének elfedező ruháját, és az Ő vérével elfedte a skarlátpiros bűnt!
Mindmáig folyik mindkét projekt, csakis az a kérdés: elfogadod e a bőrruhát? Ha igen, hadd magad felöltöztetni. Áldott napot!

mm

Hozzászólás