jan 20

2010 első közös

Szimpla hír volt, szinte   csak  emlékeztető: 2010 Január  23 -án 10 órától a Baross kisvendéglőben 10 órakor találkozunk. (Bp. Pestlórinc, Baross u 10.) az idei év első tréningje.

Mi is történt?

  • …és együtt voltunk. Jól éreztük magunkat.
  • Beszéltünk a látásról, hogy mit és miért csinálunk.
  • A különbségekről ami az ót és az újat jellemzik a bibliában, és az egyéni életünkben. Az Istennel való személyes kapcsolatról, és arról, hogy minden ebből indul ki és végződik.
  • A pénzről, mint eszközről, hogy miként is biztosítja Isten a Jézus követőknek  Életszagúan, hitelesen, sokak által megélten – úgy ahogy megtörtént. Hallottunk csodálatos beszámolókat utazásokról, üzleti gondok megoldásáról, hit általi ház épülésekről.

Az idő rövidsége miatt még sok mindenről nem volt lehetőség beszélgetni. Ezért abban maradtunk, hogy február 27–28-án 2 napos lesz az együttlétünk Monoron, hogy jobban megismerhessük egymást, és több időnk legyen átbeszélni még más fontosabb témákat is.

Pénzügyeknél szóba került, hogy milyen kiadványok megjelentetését tervezzük. Szóba kerültek még  a szövetség esedékes éves tagdíja, és kiadványok támogatásának lehetősége.

A közös családi nyaralás, és április 30 és május 2. között Bécsben megrendezésre kerülő európai találkozó érdekes színfoltjai lesznek ennek az éveknek.

A februári találkozóra jelentkezni a tagságnak a helyi csoportokban, illetve itt is lehet február 7.-ig, Korlátozott a szálláslehetőség, a várható költség teljes ellátással  (szállás, reggeli, ebéd, vacsora) 5000 Ft.